Mijn Teamfit

Maak jullie buurt stap voor stap gezonder

Werkwijze

Hoe het werkt

JOGG-Teamfit helpt om de buurtomgeving gezonder te maken. Een JOGG-Teamfit coach begeleidt jullie kosteloos om het voedingsaanbod in het buurthuis, kinderboerderij óf speeltuin gezonder te maken. We helpen jullie stap voor stap met het opzetten van een gezonder voedingsaanbod.

Een gezonder voedingsaanbod

Maak het jezelf niet te moeilijk. Gezond eten en drinken aanbieden is heel makkelijk.
Lees meer

Een JOGG-Teamfit coach helpt jullie om bijvoorbeeld gezondere broodjes op een leuke manier aan te bieden. Hiervoor gebruiken we de Richtlijn Eetomgeving van het Voedingscentrum. Met praktische tools, zoals de challenges, maken we elke stap gemakkelijk behapbaar, simpel én leuk. Zo zorgen we er samen voor dat ook jullie bezoekers kunnen genieten van gezond eten en drinken. En dat de keuze voor gezond, de gemakkelijke wordt!

Advies afgestemd op jullie locatie

Elke buurtlocatie is natuurlijk anders, dat begrijpen wij helemaal!
Lees meer

Een buurthuis kan bijvoorbeeld een volwaardige kantine hebben, terwijl een kinderboerderij alleen een snackautomaat heeft. Dat maakt niks uit. Een JOGG-Teamfit coach helpt jullie, ongeacht hoe uitgebreid jullie voedingsaanbod op locatie is.

Diverse challenges

Gaan jullie gezonder drinken aanbieden met de Dorstlesser Challenge? Of gaan jullie aan de slag met presentatie- en verkooptechnieken met de Etalage Challenge? Het is allemaal aan jullie. Jullie bepalen de focus.

Leuke beloningen

Elke stap naar een gezondere buurtlocatie telt en wordt beloond: een voltooide challenge met een badge en bij een voltooide groep challenges ontvang je één van de topprestatiebadges. Samen met het team en jullie bezoekers vieren we de behaalde successen met een feestelijke uitreiking op locatie.
Coaches

Altijd passende ondersteuning

Onze coaches zijn gepassioneerde experts, die jullie begeleiden in het nemen van alle stappen. Ze komen langs voor een eerste kennismaking, begeleiden jullie in het proces en geven jullie de handvaten om met gezond voedingsaanbod aan de slag te gaan.

Leer ze kennen