Een ‘gezonde’ reis door de horeca van CORPUS

Bij CORPUS leren bezoekers op een unieke manier hoe het menselijke lichaam werkt en hoe belangrijk het is om gezond te leven, veel te bewegen en verantwoord te eten. Bezoekers die voor of na de ‘reis door de mens’ een hapje willen eten, vinden voldoende gezonde opties in de horecagelegenheden van CORPUS.

Erik Korner, Manager Food & Beverage: “CORPUS staat voor een gezonde leefstijl en dat zie je ook terug in ons voedingsaanbod. Wij bieden bijvoorbeeld geen friet of saucijzenbroodjes aan. In plaats daarvan kun je kiezen uit een breed assortiment van gezondere producten, zoals vers belegde broodjes en huisgemaakte soepen.”

Een gezonder alternatief per productcategorie
In de meeste productcategorieën zijn er gezondere keuzes beschikbaar die binnen de Richtlijn Eetomgevingen van het Voedingscentrum passen. Zo kunnen bezoekers in de categorie Brood een bruin pistolet bestellen dat geen zout bevat. Ook soepliefhebbers worden bij CORPUS niet teleurgesteld. De keuken maakt iedere dag verse soep die rijk is aan groente, en weinig zout bevat.

Een lekkere én gezondere muffin
Erik: “In lijn met Gezond Uit willen ook wij niet belerend zijn. Onze bezoekers kunnen alsnog een muffin of een ijsje bestellen, maar daarin bieden wij dan ook de keuze voor een kleinere portie of een gezondere variant.” Bezoekers kunnen bijvoorbeeld kiezen uit verschillende muffins. De gezondere muffin, die speciaal voor CORPUS ontwikkeld, is bevat minder suiker en vet. De muffin is niet alleen gezonder, maar ook erg lekker en daarom populair bij bezoekers. En dat sluit aan bij de waarden waar CORPUS voor staat: lekkere én gezonde voeding aanbieden!

Inschrijven nieuwsbrief

Geef aan voor welke omgevingen je de nieuwsbrief wilt ontvangen: