Een gezond aanbod op alle horecalocaties

Bij Wildlands Adventure Zoo Emmen kun je tegenwoordig als bezoeker in alle eet- en drinkgelegenheden in het park terecht voor een gezond alternatief. Richard Dekkers, Manager Horeca en Retail bij Wildlands: “Onze bezoekers kunnen overal in het park kiezen voor gezonde voeding. We focussen ons daarbij niet alleen op gezonde lunchproducten, maar ook op gezonde snacks en een gezond drankenaanbod.”

Op alle locaties in het park worden nu gezonde opties aangeboden, zoals salades, handfruit, broodjes gezond en wraps. Van verschillende suikerhoudende producten, waaronder dranken, biedt Wildlands ook een suikervrije variant. Kinderen kunnen in de kinderbox kiezen voor een beker snack groente, in plaats van voor een portie friet. De optie om te kiezen voor snackgroente wordt actief gepromoot. Tenslotte is er in de buffetrestaurants, die te vinden zijn op alle A-locaties in het park, gekozen voor een ‘gezond station’, met extra veel gezonde producten.

Sinds in het hele park overal gezonde alternatieven te kiezen zijn, heeft Wildlands veel positieve reacties ontvangen van zowel medewerkers als bezoekers. Richard: “Bezoekers vinden het fijn dat ze een keuze hebben. We merkten voorheen dat onze bezoekers steeds meer bezig waren met het zoeken naar gezonde alternatieven. Dit doen zij voor zichzelf, maar ook voor hun kinderen. Het is fijn dat we bezoekers hier nu bij kunnen helpen.”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef aan voor welke omgevingen je de nieuwsbrief wilt ontvangen: